7 voordelen van een roll up banner

Een roll up banner is een soort banner die je op kunt rollen in de voet die eraan vast zit. Dit is een populair promotiemateriaal, en wel om de volgende voordelen…

Compact

Een van de belangrijkste voordelen van een roll up banner is dat hij compact kan worden gemaakt. Als roll up banners uit zijn gerold, zijn ze meestal rond de twee meter hoog. De breedte kan variëren. Als je zo’n banner oprolt, verdwijnt hij in de voet. Dit maakt vervoer gemakkelijk. Er bestaan zelfs speciale hoezen om de opgerolde banner in mee te nemen.

Licht

Deze banner is gemaakt om te vervoeren en is daarom ook van licht materiaal gemaakt.

Professioneel

Als de roll up banner is uitgerold, ziet hij er strak uit. De banners zijn ideaal voor het tentoonstellen van informatie en producten op een professionele manier.

Overal neer te zetten

Een roll up banner kan op verschillende plekken worden gebruikt. De banners kunnen worden gebruikt in winkels, op beurzen, in bedrijven (bijvoorbeeld bij de entree), in restaurants en voor presentaties.

Gemakkelijk in en uit te rollen

De meeste roll up banners rol je binnen slechts dertig seconden in of uit. Ten eerste zet je de voet neer door de standaarden haaks op de voet te zetten. Vervolgens zet leg je de voet op de grond. Daarna zet je de stok(ken) verticaal in de voet, rol je de banner uit en bevestig je hem aan de bovenkant van de stok.

Beschikbaar in veel formaten

Roll up banners bestaan in allerlei formaten. Bij Beursbanner heb je bijvoorbeeld keuze uit 85×200 cm, 100×200 cm, 120×200 cm en 200×300 cm. Met deze formaten vind je waarschijnlijk wel iets passends voor jouw wensen.

Laten ontwerpen

Het ontwerpen van promotiematerialen kan heel veel tijd in beslag nemen als je hier niet zo ervaren mee bent. Als je zelf niet zo ervaren bent met ontwerpen en grafische programma’s, kun je dit voor het beste resultaat beter overlaten aan experts. Dan weet je dat je banner er echt professioneel uit gaat zien. Uiteindelijk ben je misschien zelfs nog goedkoper uit dan wanneer je je eigen tijd eraan moet besteden, omdat ervaren ontwerpers mogelijk sneller zijn.

Lees ook: ‘De impact van bedrukte promotiematerialen’!