Bert Plantagie tafels

De meubels van Bert Plantagie zijn tijdloos en eigentijds tegelijk. Zo komen ze met meubels zoals speciale tafels die kunnen worden aangepast aan uw behoeften. Als het gaat om de opties voor tafels waarnaar u op zoek bent, heeft u zeker keuze te over. Bent u opzoek naar een nieuwe eettafel? Kijk dan zeker eens naar de mogelijkheden van Bert Plantagie. Ze hebben dingen die bij elke opstelling passen, evenals huiseigenaren die op zoek zijn naar een bepaalde maat of stijl.

Ambachtelijke meubels uit Nederland

Cuijk bij Nijmegen is een Nederlands bedrijf met een lange historie. Momenteel zijn ze al jaren aan het uitbreiden en nu heeft hun product zich ook naar de rest van de wereld verspreid. Hij had nooit kunnen vermoeden dat dit het begin zou zijn van de huidige tafels van Bert Plantagie, maar in feite was het dat wel. Het bedrijf maakte onder meer kampeer- en tuinmeubelen, zoals meubels voor parken en ziekenhuizen. Uiteindelijk, in 2000, nam Bert Plantagie het bedrijf over en sloeg een nieuwe koers in. Hierdoor kon hij meubels maken voor consumenten. Dat is een mooie optie en die kunnen we je hier bij KoK Living graag aanbieden. Vind de perfecte traditionele tafels en andere meubels voor uw huis.

Talloze soorten maten en randafwerkingen?

De uitschuifbare tafels, eettafels, salontafels en bijzettafels van Bert Plantagie zijn er in veel verschillende uitvoeringen. U kunt kiezen uit verschillende maten en materialen. U kunt kiezen uit hoogwaardige materialen of goedkopere materialen als u een beperkt budget heeft.. We kunnen u helpen beslissen welke maat het beste is voor uw behoeften. Vraag je je bijvoorbeeld af of de Bert Plantagie tafels in jouw woonkamer zou passen? Of als het gewoon te klein is om met iets anders eromheen te gaan. Mensen die een woning nodig hebben, stellen ons typische vragen. We proberen je te helpen om dingen van tevoren te visualiseren, zodat je zeker weet dat je keuze de juiste is. Bert Plantagie biedt een uitgebreide variëteit aan tafelstijlen en -afmetingen, plus randafwerkingen om aan de behoeften van elke klant te voldoen. U heeft de mogelijkheid om de perfecte maat en afwerking voor uw tafels te kiezen, zodat ze passen bij uw individuele interieursmaak.

Bert Plantagie tafels passen in elk huis

Bert Plantagie meubelen maken van je huis echt een thuis. Dit is een belangrijke filosofie voor alle merken bij KoK Woonprofessionals. Dit is het familiemerk met een geschiedenis die overeenkomt met die van ons, wat betekent dat u onze professionals kunt vertrouwen als ze namens ons spreken. Kent u uw nieuwe woning al door en door en wilt u het interieur mooi maken, kom dan eens langs! Wil je vanaf het begin beginnen of het opnieuw proberen? Net als al onze producten zijn Bert Plantagie tafels mooi en modern.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.