De beste toners van Kyocera

Kyocera Corporation, ook wel bekend als Kyoto Ceramics, is een Japans bedrijf dat zich richt op de productie van keramiek- en printgerelateerde apparaten en camera’s. Het bedrijf heeft zich de afgelopen jaren uitgebreid met onder meer de overname van de productie van kopieerapparaten van Mita Industrial en de overname van de productie van mobiele telefoons van Qualcomm. Dit artikel gaat onder andere over de speciale toners van Kyocera

Kyocera afdruksystemen

Kyocera richt zich met haar afdruksystemen vooral op de zakelijke markt. Ze ontwikkelt haar producten met als doel de efficiency binnen een bedrijf omhoog te brengen en de kosten omlaag. Kyocera legt daarnaast in de ontwikkeling van haar producten de focus op het bij elkaar brengen van economie en ecologie. Zodoende zijn hun afdruksystemen geavanceerd en milieuvriendelijk. De systemen van Kyocera zijn onder te verdelen in printers, kopieerapparaten & multifunctionals en wideformat afdruksystemen.

Printers

Kyocera printers zijn betrouwbare, hoogwaardige en milieuvriendelijke laserprinters, beschikbaar in diverse types, van desktopmodellen tot afdelingsprinters. Daarnaast heeft Kyocera een ECOSYS-lijn van cartridgevrije printers, waarbij gebruik gemaakt wordt van een duurzame drum en een hoge opbrengsttoner voor milieuvriendelijk en kostenbesparend printen. De printers beschikken over een multifunctionele lade waarin diverse formaten papier ingevoerd kunnen worden. Een aantal van de modellen biedt de mogelijkheid tot dubbelzijdig afdrukken. Natuurlijk kunnen de printers aangesloten worden op uw netwerk, zodat er eenvoudig vanuit het netwerk geprint kan worden. Met de printers van Kyocera kunnen tot 51 pagina’s per minuut in zwart-wit en tot 35 pagina’s per minuut in kleur afgedrukt worden.

Kopieerapparaten & Multifunctionals

Kyocera heeft qua kopieerapparaten en multifunctionals de uitvoerigste lijn in de industrie. De verschillende modellen kunnen naar wens uitgebreid worden met allerlei extra print-, scan- en faxopties die het proces binnen bedrijven efficiënter en effectiever laat verlopen. Zaken als papier invoergrootte en functionaliteit kunnen, wanneer dat nodig is, uitgebreid worden met de accessoires van Kyocera. Ook in deze lijn biedt Kyocera oplossingen voor diverse doeleinden en gebruikersgroepen. Zo zijn er modellen specifiek gericht op het printen van hoge volumes of bijvoorbeeld multitasking en multisending. De multifunctionals van Kyocera kunnen tot 82 pagina’s per minuut in zwart-wit en tot 40 pagina’s per minuut in kleur afdrukken. Een aantal van de modellen beschikt ook over de mogelijkheid A3-formaat af te drukken.

Software en documentbeheer

Naast betrouwbare afdruksystemen biedt Kyocera ook een softwarepakket waarmee de beheerder van de afdruksystemen vanaf iedere locatie de apparatuur kan installeren, monitoren, configureren en zelfs problemen op kan lossen. Alle machines worden in één overzichtelijk scherm weergegeven met daarbij gedetailleerde informatie van ieder apparaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.