De leukste relatiegeschenken van 2020

Voor velen was 2020 geen leuk jaar waar graag naar teruggekeken wordt. Met de uitbraak van het Coronavirus waren veel vrijheden beperkt en kwamen er een economisch inzinking. Voor veel bedrijven, verenigingen of andere instanties was het dan ook economisch afzien. Hoe leuk is het dan om je klanten, medewerkers of concullega’s te verrassen met een leuk relatiegeschenk. In deze blog beschrijven we graag de trends van 2020 zodat je een passend relatiegeschenk kunt geven.

Corona relatiegeschenk

Voor 2020 is het geven van handgel en mondkapjes een zeer gewaardeerd relatiegeschenk geweest. Nu nog steeds is het een goed manier om empathie en medeleven te tonen. Het is zelf mogelijk om de handgel en mondkapjes te bedrukken. Al een geruime tijd is het vrij gebruikelijk: relatiegeschenken bedrukken. Niet alleen een slimme marketingzet maar ook een stukje professionalisering binnen het bedrijf. 

Duurzame relatiegeschenken

Door de Corona pandemie is het wellicht naar de achtergrond verdwenen, maar het klimaat is nog steeds een groot probleem voor de wereld. De afgelopen jaren is de populariteit van duurzame relatiegeschenken ook sterk toegenomen. Draag ook bij aan een beter klimaat en een betere wereld voor de toekomst. Denk dus na over de verpakking of achterhaal van welk materiaal het is gemaakt. De goedkoopste is waarschijnlijk voor de hand liggend, maar de meest duurzame relatiegeschenken zullen meer gewaardeerd door degenen die het relatiegeschenk ontvangt.

Relatiegeschenken bedrukken

Voor welk relatiegeschenk je ook gaat, bedruk het met je eigen logo of tekst. Voor een relatief kleine meerprijs heb je al een bedrukking op het relatiegeschenk. Het maakt het cadeau net wat persoonlijker en draagt bij aan marketing. Wanneer je een relatiegeschenk niet bedrukt zal men na verloop van tijd vergeten zijn van wie het is. Overweeg om uit het grote aanbod relatiegeschenken je eigen logo en tekst te bedrukken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.