Wat is een high tea en wat is er zo leuk aan?

De high tea in Nederland is overgewaaid vanuit Engeland. Rond 1800 was het in Engeland gebruikelijk om na het avondeten -wat pas rond 20:00 geserveerd werd- sterke thee te drinken met daarbij wat hapjes. De thee werd geserveerd in bloemetjesservies en broodachtige recepten.

In Nederland is de high tea erg populair. De high tea wordt vaak samen met collega’s, vrienden of familie genuttigd. Hierbij geniet je samen van verschillende zoete en hartige hapjes en natuurlijk verschillende soorten thee. De high tea wordt echter in Nederland in de middag genuttigd.

Verjaardag met taartjes

Opzoek naar een leuk idee om je verjaardag te vieren? Met een high tea kun je zorgeloos je verjaardag vieren zonder dat je dagenlang boodschappen hoeft te doen. Zoek een leuke locatie en nodig iedereen uit. Zo kun je al je vrienden, vriendinnen, collega’s of familie zien en trakteren op lekkere taartjes.

Het leuke en misschien ook wel makkelijke van een high tea is dat je het voor allerlei gelegenheden kunt gebruiken. Zo kun je een aantal weken voor je bevalling een high tea organiseren, om bij te kletsen met vrienden en vriendinnen, quality time met je moeder of zelfs een familiereünie.

High Tea

Vind jij het leuk om een high tea te organiseren of cadeau te doen? HighTea.nl is de website van Nederland met alle locaties waar je kunt genieten van een High Tea. Hier staat per stad een uitgebreide selectie van high tea aanbieders. Deze staan gerangschikt op basis van ervaringen en reviews waardoor je eenvoudig kunt zien of het iets voor jou is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.