Een kamerscherm is multifunctioneel

Soms ben je dat ene rommelige hoekje zat of heb je behoefte aan een decoratieve afscheiding in het huis of een kamer. Je bent op zoek naar een oplossing maar je kan je vinger er niet op leggen. Misschien heb ik hier wel dé oplossing voor je, namelijk een kamerscherm. Ze kunnen als decoratie worden gebruikt maar ook om praktische redenen. Ik heb hieronder een aantal voorbeelden opgesomd van verschillende kamerschermen en daarbij wat voorbeelden ter inspiratie.

Een Japans kamerscherm als eyecatcher

Een Japans kamerscherm kun je aanschaffen wanneer je net even wat extra’s wil toevoegen aan het interieur. In tegenstelling tot een canvasscherm, is een Japans kamerscherm licht doorlatend en oogt deze dus ook meteen heel luchtig in een ruimte. Ook ’s avonds heb je er plezier van, omdat lichtbronnen die zich aan de andere kant van het scherm bevinden niet worden geblokkeerd.

Een blanco kamerscherm voor DIY

Een blanco kamerscherm is perfect voor de creatievelingen onder ons. Ze zijn in verschillende soorten te verkrijgen en bestaan uit wit canvas aan beide zijden, perfect om bijvoorbeeld op te schilderen of te behangen en beplakken.

Een houten kamerscherm als kamerverdeler

Een houten kamerscherm kan onder andere gebruikt worden om grotere ruimtes op te delen in wat kleinere. Deze kamerschermen zijn licht blokkerend, waardoor alles wat erachter zit niet zichtbaar is. Daarom kan het houten kamerscherm ook gebruikt worden wanneer men niet gediend is van inkijk tijdens bijvoorbeeld het omkleden.

Een kamerscherm met print

Wanneer je opzoek bent naar iets meer kleur en/of een print, kan je altijd kiezen voor een canvas kamerscherm met motief. Zeg maar dag tegen dat onopgeruimde hoekje, want met zo’n vrolijk kamerscherm is dat probleem binnen no time opgelost! Er zijn zelfs canvas kamerschermen met motief én LED lampjes, voor nog meer sfeer, wat wil je nog meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.