Pokemonkaarten in 2022

Pokemon-kaarten zijn verzamelbare ruilkaarten die kunnen worden gebruikt in het Pokemon kaartspel. Het spel is vergelijkbaar met het populaire kaartspel “Cards Against Humanity”, waarbij spelers de kaarten op hun hand gebruiken om hun tegenstanders te verslaan. In tegenstelling tot andere spellen, worden Pokemon kaarten gespeeld met een kaartspel van 60 of meer kaarten die ten minste één “energie” -kaart, enkele trainerkaarten en enkele pokedex-items bevatten.

Verder lezen

Sieraden met een religieuze betekenis

Anno 2021 zijn er steeds meer niet gelovige mensen die religieuze bedels dragen. Denk hierbij aan Christelijke bedels zoals bedeltjes van Maria, Jezus, kruisjes en visjes. Ook de Boeddha bedels zijn erg populair, vooral omdat met de boeddha geen god wordt beschouwd. Veel mensen zien Boeddhisme eerder als een filosofie dan als een religie. Bij ‘t Kralenstulpje kun je zulk soort bedels kopen voor jezelf of als cadeau.

Verder lezen

Waar moet je op letten bij de aankoop van een stretcher?

Ben je een fanatiek karper visser en zoek je een geschikte stretcher om bij het karper vissen te kunnen gebruiken? Dan valt er qua soorten en stijlen stretchers genoeg te kiezen. Maar wat zijn belangrijke aandachtspunten om op te letten als je een goede vissersstretcher zoekt? In dit artikel helpen we je om de beste keuze te maken! Profiteer van onze praktische tips en koop een goede stretcher om lekker ontspannen en comfortabel te kunnen vissen wanneer jij dat wilt!

Verder lezen

Leven in de (thuis)brouwerij!

Wie geniet van een speciaal biertje op het terras of in de kroeg, kan wel eens gedacht hebben aan zelf bier brouwen. Een ontzettend goed idee! Want: niet moeilijk en wél hartstikke lekker. Bier brouwen en bier drinken gebeurt al sinds het begin der tijden. Het schijnt zelfs al 4500 jaar voor Christus een populaire drank geweest te zijn. Genoeg redenen dus om zelf aan de slag te gaan

Verder lezen