5 valkuilen voor urenregistratie

Bijna elk bedrijf ontkomt niet aan urenregistratie, bijvoorbeeld voor facturatie of om een overzicht van projectkosten te maken. Helaas worden uren vaak niet juist geregistreerd of het is moeilijk om een goed overzicht te maken. Dit kost veel tijd en geeft een onjuiste weergave van projectkosten. Lees hier hoe je makkelijk de grootste valkuilen van urenregistratie kunt vermijden.

Verder lezen

Sim only aanbiedingen, de moeite waard

De tijd dat je een mobiele telefoon moest kopen bij je mobiel abonnement, is lang voorbij. Het aantal opties waaruit je kunt kiezen is groot. Sim-only als je al een goede mobiele telefoon hebt. In plaats van een abonnement prepaid. Hoeveel megabytes voor data-uitwisseling, voor als je een smartphone hebt. We zullen in dit artikel nog wat nader ingaan op die opties. Sim only diepen we wat meer uit. Maar eerst voor de volledigheid, wat is een SIM-kaart.

Verder lezen

De leukste relatiegeschenken van 2020

Voor velen was 2020 geen leuk jaar waar graag naar teruggekeken wordt. Met de uitbraak van het Coronavirus waren veel vrijheden beperkt en kwamen er een economisch inzinking. Voor veel bedrijven, verenigingen of andere instanties was het dan ook economisch afzien. Hoe leuk is het dan om je klanten, medewerkers of concullega’s te verrassen met een leuk relatiegeschenk. In deze blog beschrijven we graag de trends van 2020 zodat je een passend relatiegeschenk kunt geven.

Verder lezen