Sieraden met een religieuze betekenis

Anno 2021 zijn er steeds meer niet gelovige mensen die religieuze bedels dragen. Denk hierbij aan Christelijke bedels zoals bedeltjes van Maria, Jezus, kruisjes en visjes. Ook de Boeddha bedels zijn erg populair, vooral omdat met de boeddha geen god wordt beschouwd. Veel mensen zien Boeddhisme eerder als een filosofie dan als een religie. Bij ‘t Kralenstulpje kun je zulk soort bedels kopen voor jezelf of als cadeau.

Draag sieraden met een religieus symbool

Uiteraard zijn er nog steeds mensen die vinden dat enkel gelovige een religieus sieraad mogen dragen, maar dat zie je in 2021 steeds minder. Sommige christenen dragen een kruisbeeld of een armband met religieuze symbolen, maar anderen in de mainstream dragen het ook als een accessoires. Er zijn namelijk veel mensen die religieuze symbolen niet perse met een religie associëren, maar het simpelweg mooi vinden om te dragen. Religieuze sieraden bestel je tegenwoordig met een paar muisklikken online. Wanneer u bijvoorbeeld zoekt naar christelijke bedels of kruiskettingen, kunt u betaalbare (en vaak zilveren) sieraden vinden.

Wat betekent het dragen van een religieus sieraad?

Een sieraad met religieuze betekenis wil zeggen dat je een gelovig persoon bent, hoewel dat tegenwoordig niet altijd het geval is. Zoals eerder besproken dragen steeds meer niet geloven nu ook een religieus sieraad. De meest gebruikelijke manier om jezelf te herinneren aan je ideologische visie is door het dragen van een kruisbeeld. Een voorbeeld hiervan is dat we ons geen zorgen hoeven te maken over zaken in de wereld die buiten onze controle liggen. We hebben niets te zeggen over deze dingen en ze worden niet in de handen van mensen gelegd. Op deze manier kunnen religieuze ornamenten vergelijkbaar zijn met kalotjes in het jodendom. Ze herinneren je aan iets hogers dan het heden of jezelf, wat een belangrijk onderdeel van het geloof is.

Bestel uw bedels en kralen bij ‘t Kralenstulpje

‘t Kralenstulpje heeft meer dan 11 jaar ervaring in de branche en heeft vele soorten religie bedels. Zo leveren ze religie bedels, boeddha bedels en hindoeisme bedels, christendom bedels en islam bedels. Dit alles doen zij vanuit hun voorraad zodat ze vliegensvlug de bedels bij u kunnen leveren. Wanneer u op een werkdag besteld dan wordt het dezelfde dag nog verzonden. En nee, ‘t Kralenstulpje doet absoluut niet aan dropshopping!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.