Waarom zou u een vlaggenmast moeten kopen?

Een of meer vlaggenmasten bij uw winkelpand, bedrijf of kantoor plaatsen: voor veel ondernemers is dit het paradepaardje van hun bedrijf in de directe omgeving. Vlaggenmasten helpen u om uw bedrijf in de buurt goed op te laten vallen. Vlaggenmasten zijn in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Maar waarom is het gebruik van één of meer vlaggenmasten nu zo verstandig? Wat zijn, naast het vergroten van uw naamsbekendheid, de pluspunten van vlaggen bij uw bedrijfspand? En welke opties zijn er als u op zoek gaat naar en passende vlaggenmast voor uw onderneming? In dit artikel leest u er alles over!

Een vlaggenmast die veilig & milieuvriendelijk is 

Koopt u een of meer vlaggenmasten via een professionele aanbieder, dan heeft u de garantie op een vlaggenmast van topkwaliteit. Let hier goed op bij de aanschaf van een nieuwe vlaggenmast. Betrouwbare vlaggenmasten hebben een ISO 9001 certificering, die de kwaliteit waarborgt. Nog mooier wordt het als de door u gewenste vlaggenmast met een ISO 14001 certificaat gelabeld is, die u de garantie biedt op een vlaggenmast die op een milieuvriendelijke manier is vervaardigd en geen onnodige belasting vormt voor het klimaat.

Opvallen op een bedrijventerrein of in de buurt

Het is al genoemd, maar mag best herhaald worden: vlaggenmasten zijn cruciaal om uw bedrijf zichtbaar en herkenbaar te maken op een bedrijventerrein of, mocht u ergens anders zijn gevestigd, een bepaalde regio. Een groot pluspunt van vlaggenmasten is dat passanten – of het nu voetgangers, fietsers, automobilisten, klanten of zakelijke relaties zijn – herhaaldelijk uw bedrijfslogo en/of bedrijfsnaam te zien krijgen. Reclame en p.r. werken pas echt goed bij continue herkenbaarheid en herhaaldelijk contact. Bedrijfsvlaggen zijn dan ook ideaal om uw bedrijfsnaam te promoten en bekender te worden. Uiteindelijk leidt de groeiende naamsbekendheid tot een groei van uw klantenbestand!

Robuust & duurzame vlaggenmasten 

Vlaggenmasten zijn tegenwoordig gemaakt van drie materiaalsoorten: hout, aluminium of kunststof. Deze drie materiaalsoorten hebben als overeenkomst dat ze alle drie sterk en robuust zijn. Een vlaggenmast van een goed merk – of deze nu van hout, aluminium of kunststof is gemaakt – kan prima tegen sterke wind en uiteenlopende soorten weersomstandigheden. Daarbij is het meer dan fijn dat een vlaggenmast die bedrijfsmatig wordt gebruikt, vandaag de dag een lange levensduur heeft. U doet dus een aankoop voor de langere termijn.

Keuze uit diverse materiaalsoorten: wat kiest u? 

Wilt u binnenkort graag een of meer vlaggen zien wapperen om uw business te promoten? Dan heeft u de keuze uit masten van drie basismaterialen: hout, aluminium of kunststof. Elk van deze typen masten hebben eigen specifieke voordelen en nadelen te bieden.

Houten vlaggenmasten

De oudste en meest bekende soort vlaggenmast is de uitvoering van hout. Masten die van goed hout zijn gemaakt, zijn sterk en hebben een vrolijke en natuurlijke uitstraling. Het zijn met name de houtnerven die een houten mast voor uw bedrijfsvlaggen stijlvol en fraai maken. Verder is hout uiteraard een natuurlijk en duurzaam materiaal met een lange levensduur. Nadelig aan houten masten is daarentegen wel dat deze door het weer eroderen en lelijk kunnen worden. Heeft u gekleurde masten, dan moeten deze minstens eens in de vijf jaar bijgeschilderd worden om er netjes uit te blijven zien.

Aluminium vlaggenmasten 

Aluminium is ook een prima optie voor een vlaggenmast. Dit materiaal is niet alleen ijzersterk, maar ook recyclebaar. Minpunt is wel dat aluminium masten op tropische dagen erg heet kunnen worden.

Kunststof vlaggenmasten 

Ten slotte kunt u nog kiezen voor polyester ofwel kunststof masten. Prettig is dat deze in allerlei kleurvarianten verkrijgbaar zijn en, net als aluminium en hout, een lange levensduur hebben. Nadelig is dat ze doorgaans wat prijziger zijn dan bijvoorbeeld houten masten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.